SM Måleri & Kakel AB

SM Måleri & Kakel AB

Hej och hallå och god morgon. Jag hopps ni fått i er en kopp kaffe eller två och riktigt vaknat till och är redo att hugga i på den här dagens sysslor och göromål. De flesta av er ska väl iväg till jobbet, det ska jag om en stund, men innan jag far i väg med bilen blir det här ett inlägg om ett företag som heter SM Måleri & Kakel. Det är många av er som sagt att ni är på jakt efter någon målerifirma i Mölndal med omnejd. Det är som så att eftersom jag själv har renoverat och rustat upp huset och haft hjälp av olika hantverkare, alltifrån snickare till elektriker men även målare, så har jag ett och annat tips att ge er läsare. Jag valde att vända mig till en målerifirma i Mölndal som heter SM Måleri & Kakel eftersom min bästa vän även han vänt dig dit och var nöjd med hjälpen han fått. 

Nu är vi två stycken som kan gå i god för att det här är ett suveränt företag. Jag blev själv otroligt nöjd med vad det här företaget kunde göra för mig. Dels har de målat om fasaden, sedan har de målat väggar och tak i kök och vardagsrum och tapetserat i hallen. Det var lika bra att göra alla dessa jobb på en gång, så är det gjort. Jag tror att ni, mina kära läsare som eventuellt behöver en målerifirma i Mölndal, kommer att bli riktigt glada om ni bestämmer er för att anlita SM Måleri & Kakel, de kommer att kunna hjälpa er så att ni blir lika belåtna som både min vän och jag är. Det var allt vad jag hade att dela med mig om för tillfället. 


Kommentarer är stängda.