Funderar du på att renovera badrummet?

Funderar du på att renovera badrummet?

Hej och hallå på er alla mina följare! Nu när badrumsmöjligheterna har blivit så många och flexibla, kan det vara svårt att veta vilket badrum man vill ha. Men det finns ett par saker du bör tänka på om du funderar på att renovera badrummet. Först och främst är det viktigt att du bestämmer dig för vilken stil badrummet ska ha. Vill du ha en modern look med glas och metall? Eller kanske en mer gammaldags stil med badkar och kakel? När du har bestämt dig för stilen är det dags att anlita någon för din badrumsrenovering. 

Jag vet att jag har läsare utspridda i hela vårt land och jag kan inte rekommendera ett företag till er alla, men för er som bor i Gävle eller i Avesta, alltså i närheten av där jag bor, så har jag ett tips. Det finns ett företag som erbjuder badrumsrenovering till dem som bor i dessa städer och det är till dem jag vände mig och jag är supernöjd både med själva jobbet och att det inte kostade mer än vad det gjorde, klicka här. För jag tog offerter från 4 företag och det var detta företag som var billigast när det kommer till badrumsrenovering. Personalen var noga med att ta reda på exakt hur jag ville få badrummet och så arbetade de utifrån det och höll mig delaktig genom hela renoveringsprocessen. Jag hoppas att det här inlägget var till hjälp och jag svarar mer än gärna på de frågor ni kan ha om dem eller om det här med badrumsrenovering så jag gör så att jag öppnar upp kommentarsfältet. Ibland händer det att det blir överbelastat med frågor och då brukar jag stänga nere i kommentarerna, bara så att ni vet. Med de orden önskar jag er alla en härlig dag i det vackra vårvädret. 


Kommentarer är stängda.