Massage i Helsingborg

Massage i Helsingborg

Jag fyllde 35 för ett tag sedan och mina bästa vänner uppvaktade mig med en chokladask, blommor och champagne, och så hade de bokat in en tid för massage i Helsingborg på ett företag som heter Angelique Hud & Kropp. 

De vet att jag haft det kämpigt under en period när min man lämnade mig för en yngre kvinna. Jag har väl varit en energitjuv som ältat mina bekymmer, men trots detta har mina bästa vänner stått kvar vid min sida och så blir jag uppvaktad på detta sätt, det är så man får tårar i ögonen. Nu har jag i alla fall släppt taget om det som varit och har funnit glädjen i livet igen. Det var hur som helst helt underbart att få gå på massage i Helsingborg hos Angelique Hud & Kropp och även om jag älskar choklad så var denna massage tusen gånger bättre än all choklad i hela världen. Jag kan inte påstå att jag har ont i kroppen, däremot var jag väldigt spänd i musklerna, sa hon som gav mig denna massage. Efter behandlingen hade spänningarna släppt och jag var mer avslappad än på länge. Jag tycker att det var en bra massage och jag kan avslöja att jag ska dit om några dagar igen, för så bra tyckte jag att denna massage i Helsingborg var. Jag kände att jag skulle skriva ett inlägg om detta, för om det är någon av er som vill få massage så kan jag bara säga att hos Angelique Hud & Kropp kommer i få en härligt avkopplande stund som ni kommer att ha nytta av, oavsett om ni bara vill koppla av eller om ni har ont i kroppen där er värk kommer att lindras genom en behandling i massage. 


Kommentarer är stängda.