En städfirma för både hem och jobb

En städfirma för både hem och jobb

Hallå där!

Det är äntligen dags för mig att ge er ett råd angående ett företag som är riktigt bra på det dem gör. Oftast när jag kommer med rekommendationer så brukar jag rikta mig till antingen er som driver företag eller till privatpersoner, men idag kommer jag ge ett tips till alla. En städfirma som går under namnet Städhjälten, det kan knappast gå fel! Jag har varken det största kontoret eller hem här i Uppsala, men det är stökigt utan dess like, varför är ganska enkelt att svara på. Mina prioriteringar när jag sitter på kontoret är inte att städa utan det är att tjäna så mycket pengar som möjligt genom att sköta mitt jobb. När jag kommer hem så är inte heller där prio ett att städa utan hemma i lägenheten är jag för att koppla av från allt arbete och vila upp mig.

Nu när jag har börjat träffa en tjej så insåg jag att det kanske är en fördel om det är städat när det kommer folk på besök, men jag ville verkligen inte göra det. Där kom Städhjälten in för första gången i bilden och vilka hjältar de var, för jag som bara hade arbete i huvudet kom på att jag skulle bjuda på middag men jag hade verkligen inte tiden därför var jag i behöv av städfirma så fort det bara gick. Samma dag som middagen skulle äga rum så ringde jag på morgonen till en städfirma i Uppsala, vilket var Städhjälten. Några timmar senare var det kliniskt rent och middagen blev en ren succé! Dagen efter så ringde jag för att tacka min städfirma och vi kom överens om veckostädning både i hemmet och på kontoret. Jag arbetar så mycket bättre nu när jag har lite mer koll på alla papper och framförallt känns det riktigt skönt att det ständigt är rent.  


Kommentarer är stängda.